Snaskiga bollar som inte var så lätta att fota. Men att äta dem var inte alls svårt ;)
Och goda var de...
Daimbollar
Chokladsmörkräm
3-4 msk smör
100 g mörkchoklad
Gör så här
Smält smöret på låg värme
Bryt ner chokladen och rör tills den smält helt
Låt krämen svalna och bred på bröd, kaka eller använd som tårtfyllning
Daimbollar
100 g smör
1 dl rårörsocker
3 dl havregryn
2-3 msk chokladsmörkräm
(se recept ovan)
1 tsk vaniljsocker
1 dubbeldaim
Chokladströssel till rullning
Gör så här
Blanda smör, socker, havregryn, chokladsmörkräm och
vaniljsocker till en klibbig smet
Krossa eller grovhacka daimen och blanda ner i smeten
Rulla till bollar
Rulla i strössel och förvara i kylskåp
Gillar du att baka med godis så kommer här fler snaskiga kakrecept.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar