Fredag! och jag vill slå ett slag för den enkla pizzan till fredagsmyset. En libapizza, med parmaskinka och
ruccola, toppad med pinjenötter. En frasig pizza med italienska smaker som är lätt att lyckas med. En pizza som ger den rätta fredagsfeelingen! En riktig fredagssuccé, helt enkelt :) Fin fredag och trevlig helg!
1
libabröd 0,5-1 dl
tomatsås
1-2
dl
riven ost
3-6
skivor parmaskinka
1
msk
pinjenötter
ca 30
g
ruccola
1
tsk
olivolja
Rosta pinjenötter i en torr och het stekpanna tills de fått gyllenbrun färg.
Bred tomatsås och fördela riven ost på brödet.
Grädda pizzan i mitten av ugnen på galler med bakplåtspapper i 5-6
minuter, eller tills dess att brödet fått en gyllenbrun färg.
Ta ut pizzan och toppa med parmaskinka, ruccola och pinjenötter.
Har aldrig testat Libabröd förr. men det låter ju smart. Tack för tipset!
SvaraRaderaIgår blev det köpepizza, men jag tror din pizza var godare
Kram Kajsa